
The rich, complex, and utterly delicious story of Italian chocolate - Part 1
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
A Deep Dive into Italian Chocolate, From Modica to Nutella and Beyond
Italy might be most famous for pasta, pizza, and wine, but there’s another delicious element of Italian culture that’s often overlooked: Italian chocolate. And right now, it’s having a major moment in the global spotlight. Why? Because the legendary Italian chocolate and confectionery empire Ferrero—the family-owned company behind Nutella, Ferrero Rocher, and Kinder—has just acquired Kellogg’s in a $31 billion deal.
This acquisition isn’t just a business story—it’s the latest chapter in the rich, complex, and utterly delicious story of Italian chocolate.