
The Pros & Cons of Being Self-Employed In Hospitality | Tracey Rashid
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In this delightfully uplifting episode Tracey shares
- How a quote from Marco Pierre White cemented her career
- The pros and cons of working for yourself
- Why the term "Cake Artist" is so important
- What it felt like representing her country for Europe on TV
- Why going to schools is important for the future of Hospitality
A fun, inspirational look at a single mums journey into becoming an entrepreneur.
Unfortunately Sarah was unwell for this episode so the session is only hosted by Timothy R. Andrews. But she'll be back!
***
More information on Tracey and Essence of Cake can be found at:
Tracey Rashid
Essence of Cake UK
The Compass Cake
***
Timothy Put The Kettel on is Co-hosted by:
Timothy R. Andrews &
Sarah Kettel
***
Editing & Visuals by: Timothy R Andrews
Theme Tune: "Mandarin & Chocolate" by Doriane Woo
Feat voiceover artist, Lara Rathod
Sound Effects by: Epidemic Sound
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.