
Risotto alla Milanese – Golden Saffron, Rich Tradition
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In this episode of Cook Italy with Me, we travel north to Milan to make one of Italy’s most luxurious and colorful dishes: Risotto alla Milanese.Learn how to cook a creamy saffron risotto step by step, discover the legend behind its golden color, and pick up expert tips to get that perfect, silky texture every time.Buon Appetito!