
How a full-time Dentist became an established food blogger
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Wendy Tseng is a dentist by profession but her love for food inspired her to start a food blog just over 10 years ago.
Adrian Abraham speaks to Wendy about how she's managed to grow her blog to over 60,000 followers on Instagram and how the culinary scene in Singapore compares to Australia.
She also shares some top F&B recommendations when it comes to brunch spots or date nights in Singapore.
See omnystudio.com/listener for privacy information.