
Ep135 Category: People/Stories- Pedro Wolcott, Chef & Owner Guacaya Bistreaux
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
In this episode, Folly Rob sits down with Pedro Wolcott, Chef & Owner of the recently opened Guacaya Bistreaux in the North Loop neighborhood of Minneapolis. Pedro was born in Panama and moved to New Orleans with his family when he was 17. After Hurricane Katrina, Pedro moved to Las Vegas which began the story of his wild culinary career. There are too many details and crazy stops along the way to summarize here! Hear his story that led him to Minneapolis and opening Guacaya Bistreaux. Enjoy!
@guacaya_tapas