
E35: Fruit flies tasting salt with Sasha McDowell
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Anyone who enjoys potato chips knows how great salty foods are. We, as humans, need salt for so many of our functions including our neurons and muscle contractions so it makes sense that we find it so enjoyable. But how do our brains know when we’re getting some of that salty goodness? We talk with zoology PhD student Sasha McDowell from UBC who is studying the neurology of how fruit flies taste salt to give us insight into our own brains. Katie and Vinny talk about Venus and cork trees.