
Confessions of an Ex-Chef (ft. Angel Fernandez) (Ep. 22)
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Tom's got a buddy who used to be a chef at a fine dining restaurant. You know, kinda like Remy the Rat without the fur. Or Carmy Berzatto without being a depressed control freak (hopefully). What is working at a restaurant truly like? How do restaurants work? Is Olive Garden "fine dining"? Is a steakhouse worth your money? Do you think you'll tip your waitresses and hosts better after listening to an interview done inside a car with crude microphones? All these questions will be answered here!
Become a Patron: https://patreon.com/GiveUstheLaunchCodes?utm_medium=unknown&utm_source=join_link&utm_campaign=creatorshare_creator&utm_content=copyLink