
Agema & Dijkstra Foodtalk podcast 13 - Voedselveiligheid
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
Agema & Dijkstra Foodtalk aflevering 13 gaat over voedselveiligheid voor professionals in de voedselketen. O.a. persoonlijke hygiëne, procedures voor schoonmaak en ontsmetting, allergenen, HACCP en richtlijnen met het oog op productontwikkeling voor studenten.
https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/voedselveiligheid.aspx
https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/allergenen.aspx
https://www.snackbarvandetoekomst.nl/podcast/