
#0036 Wagyu Crossbreeds, Favorite Cuts, and Ranch Life with Quintin from Weiss Wagyu
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
On this episode of The Meat Dudes Podcast, we sit down with Quintin from Weiss Wagyu in Alberta, Canada.
We dive into what it takes to raise Wagyu cattle, the different types of crossbreeds, and how breeding choices impact flavor and texture. We also get into some of our favorite Wagyu cuts, how we like to cook them, and why certain underrated cuts deserve more love. Plus, a few stories about what our kids are asking for at the dinner table.
It’s a full-on conversation about all things Wagyu from genetics to the grill.