Introducing Japanese culture -Traditional culture- Ninja
日本の文化を英語で紹介 〜日本の伝統文化〜「忍者」
カートのアイテムが多すぎます
カートに追加できませんでした。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
Audible会員プラン 無料体験
-
ナレーター:
-
Jamie Reed
-
著者:
-
講談社
このコンテンツについて
大名や領主などの命令を受けて、情報収集や偵察、暗殺などを行いました。
忍者は変装が上手で、長時間水中に潜ったり、足音を立てずに歩くなど、忍術と呼ばれる特殊技術を身につけていました。
また、敵に投げる手裏剣や、地面にまいて追っ手を傷つける撒菱など、特有の道具を用いました。
忍者には各地に伊賀流や甲賀流などの流派があり、伊賀流の服部半蔵など有名な忍者もいます。
女性の忍者は「女」の文字を解体して「くノ一」と呼ばれました。
明治時代に警察や軍隊が創設されると、忍者はその役割を終え、警察官などになる人が多かったといわれています。©2017 KODANSHA
こちらもおすすめ
-
Introducing Japanese culture -World heritage and sightseeing spot- Hakone
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の世界遺産と観光名所〜「箱根」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Jamie Reed
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Located at the western tip of Kanagawa Prefecture, Hakone has flourished since the Edo period as a h
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Traditional culture- Tea Ceremony
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の伝統文化〜「茶道」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Jamie Reed
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
The tea ceremony is a traditional way of serving tea and entertaining guests.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Seasonal events- Osechiryori
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の歳時記〜「おせち料理」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Robert Mullen
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Osechiryori is the food that everyone eats during oshogatsu in Japan. 日本でのお正月に欠かせない料理が、おせち料理です。
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu- Fish Cuisine
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜「魚料理」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Magnus Sullivan
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
In addition to sashimi and sushi, there are various ways of eating and preparing fish, such as grilling, boiling, salting, fermenting, drying, smoking, and pulping into a paste.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu-
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜
- 著者: 講談社
- ナレーター: Magnus Sullivan, Jamie Reed
- 再生時間: 52 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Introducing popular Japanese dishes such as "YAKI-TORI"(means 'grilled chicken') and "SUSHI", as well as "IZAKAYA" menus.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Tokyo pop culture- Convenience Store
- 日本の文化を英語で紹介 〜TOKYOポップカルチャー〜「コンビニ」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Robert Mullen
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
There are now around 55,000 convenience stores throughout Japan.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -World heritage and sightseeing spot- Hakone
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の世界遺産と観光名所〜「箱根」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Jamie Reed
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Located at the western tip of Kanagawa Prefecture, Hakone has flourished since the Edo period as a h
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Traditional culture- Tea Ceremony
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の伝統文化〜「茶道」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Jamie Reed
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
The tea ceremony is a traditional way of serving tea and entertaining guests.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Seasonal events- Osechiryori
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の歳時記〜「おせち料理」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Robert Mullen
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Osechiryori is the food that everyone eats during oshogatsu in Japan. 日本でのお正月に欠かせない料理が、おせち料理です。
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu- Fish Cuisine
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜「魚料理」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Magnus Sullivan
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
In addition to sashimi and sushi, there are various ways of eating and preparing fish, such as grilling, boiling, salting, fermenting, drying, smoking, and pulping into a paste.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu-
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜
- 著者: 講談社
- ナレーター: Magnus Sullivan, Jamie Reed
- 再生時間: 52 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Introducing popular Japanese dishes such as "YAKI-TORI"(means 'grilled chicken') and "SUSHI", as well as "IZAKAYA" menus.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Tokyo pop culture- Convenience Store
- 日本の文化を英語で紹介 〜TOKYOポップカルチャー〜「コンビニ」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Robert Mullen
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
There are now around 55,000 convenience stores throughout Japan.
著者: 講談社