Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。
-
Fresh Air, Gary Larson and Russ Parsons
- ナレーター: Terry Gross
- 再生時間: 50 分
カートのアイテムが多すぎます
カートに追加できませんでした。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
あらすじ・解説
Far Side cartoonist Gary Larson and Food Editor for the Los Angeles Times Russ Parsons on this edition of Fresh Air.Gary Larson's The Complete Far Side 1980-1994 hits stores this week. It's a two-volume hardcover set that includes every Far Side cartoon ever syndicated. The Far Side thrived for fourteen years and appeared in more than 1,900 newspapers worldwide. Larson has published more than 20 books featuring his cartoons. Russ Parsons, Food Editor for the Los Angeles Times, examines the science of cooking in his book, How to Read a French Fry: and other Stories of Intriguing Kitchen Science. It's just out in paperback. (Broadcast Date: October 17, 2003; Original Broadcast Dates: April 4, 1998 and May 22, 2001)