Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。

プレビューの再生
  • Andrew Zimmern on Seafood

  • Chapter 3 from THE BIZARRE TRUTH
  • 著者: Andrew Zimmern
  • ナレーター: Andrew Zimmern
  • 再生時間: 20 分

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

Andrew Zimmern on Seafood

著者: Andrew Zimmern
ナレーター: Andrew Zimmern
¥280で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥400 で購入

¥400 で購入

下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら

あらすじ・解説

Andrew Zimmern, the host of The Travel Channel's hit series Bizarre Foods, has an extraordinarily well-earned reputation for traveling far and wide to seek out and sample anything and everything that's consumed as food globally, from cow vein stew in Bolivia and giant flying ants in Uganda to raw camel kidneys in Ethiopia, putrefied shark in blood pudding in Iceland, and Wolfgang Puck's Hunan-style rooster balls in Los Angeles. For Zimmern, local cuisine - bizarre, gross or downright stomach turning as it may be to us - is not simply what's served at mealtime. It is a primary avenue to discovering what is most authentic - the bizarre truth - about cultures everywhere.

In this section, Zimmern explains what lengths you should go to for the freshest seafood.

©2009 Andrew Zimmern (P)2009 Random House

Andrew Zimmern on Seafoodに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。