『A Chef's Table』のカバーアート

A Chef's Table

Passover and Easter, April 2, 2009

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audibleプレミアムプラン登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

¥210で会員登録し購入
オーディオブック・ポッドキャスト・オリジナル作品など数十万以上の対象作品が聴き放題。
オーディオブックをお得な会員価格で購入できます。
30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
¥210で会員登録し購入

30日間の無料体験後は月額¥1500で自動更新します。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Passover and Easter are coming up. On today's show, finally learn how to prepare the perfect hard-boiled egg! The author of What Einstein Told His Cook 2 provides the scientific secret. Discover how one Jewish family kept Passover traditions in rural Scotland and then journey to the land of olive oil and honey for a taste of foods of biblical times. Then, find out how a millionaire built a town out of chocolate and left a legacy for troubled youth. Plus, one author's quest takes the low road to high cuisine with a twist on the great Escoffier. [Broadcast Date: April 2, 2009](P) and © 2009 WHYY

A Chef's Tableに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。